Четвер, 25.04.2024, 03:25

Головна Форум Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
НАПРЯМКИ РОБОТИ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Умови вступу

04:54
Умови вступу

1 Членство в Організації

1.1. Членство в Організації будується на принципах добровільного членства.

1.2. Членство в Організації може бути індивідуальним, колективним та почесним.

1.3. Членами Організації можуть бути:

1.3.1. фізичні особи – індивідуальне членство, що досягли 18 років, не обмежені судом у дієздатності і визнають Статут Організації, своєчасно сплачують членські внески підтримують мету та завдання Організації, надають матеріальну підтримку Організації або іншою активною діяльністю сприяють у встановленому порядку реалізації мети та завдань Організації і є фіксованими членами Організації;

1.3.2. трудові колективи підприємств, установ, організацій – колективне членство. Колективними членами Організації можуть бути трудові колективи підприємств, установ, організацій, які визнають цей Статут, а також мету та завдання. Відносини Організації і колективних членів будуються на договірних засадах. Колективні члени реалізують свої права та обов’язки через своїх представників.

1.4. Державні службовці, викладачі-правники, судді, адвокати, нотаріуси, науковці політичні або громадські діячі та інші особи, які привносять значний вклад в розвиток юриспруденції та/або значний вклад в розвиток самої Організації мають можливість отримати звання почесного члена.

1.5. Звання почесного члена Організації присвоюється особам рішенням Ради Організації.

1.6. Членами Організації є його засновники та інші особи, прийняті до Організації відповідно до Статуту.

1.7. Особи, які бажають приєднатися до Організації, приймаються в члени:

1.7.1. на підставі особисто поданої письмової заяви (для фізичних осіб);

1.7.2. на підставі письмової заяви і протоколу про таке рішення (для колективного членства).

1.8. Члени Організації зобов’язані брати участь в роботі Організації, виконувати цей Статут і рішення керуючих органів Організації.

1.9. Статус члена Організації підтверджується посвідченням установленого зразка, яке затверджується Радою Організації. При необхідності член Організації може отримати довіреність на право діяти від імені і в інтересах Організації.

1.10. Для виконання окремих функцій Рада Організації може утворювати апарат з числа найманих працівників, які не обов’язково повинні бути членами організації. На працівників апарату поширюється законодавство про працю, соціальне забезпечення і соціальне страхування.

1.11. Члени Організації мають рівні права та обов’язки, крім тих, щодо яких є  обмеження, визначені Статутом та Положеннями Організації.                                      

1.12. Члени Організації можуть бути членами інших громадських об'єднань.

2 Порядок прийняття до Організації

2.1. Прийняття у члени Організації здійснюється на підставі письмової заяви заявника (фізичної особи, яка виявила бажання вступити до Організації – для індивідуального членства, та представника, уповноваженого колективом підприємств, установ, організацій – для колективного членства) на ім'я Голови Організації.

2.2 До заяви додається документи, які підтверджують сплату вступного, щомісячного членського  внеску  та фотокартка особи, яка  бажає  вступити у члени  Організації, розміром 3х4 см., а також копію документа, що посвідчує особу (паспорт) та реєстраційний номер облікової картки платника податку.

2.3. Заява за встановленою формою з доданими документами надсилається рекомендованим листом або подається до Ради Організації особисто. Для прискорення розгляду заяви заявник може додатково надіслати заповнену заяву електронною поштою.

2.4. Усі питання, пов'язані з прийняттям у члени Організації, вирішуються Радою Організації.

2.5. Рада приймає рішення про прийняття або відмову у прийнятті до Організації у місячний термін з дати подання заяви до Організації.

2.6. Рішення Ради про відмову у прийнятті до Організації має бути мотивованим. Таке рішення може бути оскаржене заявником до Загальних зборів. Рішення Загальних зборів є остаточним.

2.7. У разі прийняття рішення про відмову заявника у прийнятті у членів Організації кошти, сплачені в якості вступного та першого місячного членського внеску, повертаються.

2.8. Після винесення Радою рішення про прийняття особи до складу членів Організації, новому члену Організації видається посвідчення (картка) члена організації. Форма та зміст посвідчення (картки) члена організації затверджується Радою.

2.9. У випадку втрати посвідчення (картки) члену Організації, за його письмовою заявою, видається дублікат посвідчення (картки) з відміткою "Дублікат".
За видачу дублікату посвідчення (картки) справляється плата, розмір якої встановлюється Радою.

3 Облік членів

3.1. Облік членів Організації здійснюється Радою або Секретарем, що обирається Загальними зборами.

3.2. Рада забезпечує можливість ведення електронного обліку членів згідно затвердженої форми.

4 Припинення членства в Організації

4.1. Припинення членства в Організації відбувається:

4.1.1 за власним бажанням, на підставі письмової заяви, поданої до органу, що здійснив прийом, після повернення Організації майна чи коштів, отриманих у тимчасове користування;

4.1.2.  через несплату членських внесків;

4.1.3. у примусовому порядку за порушення Статуту Організації на підставі рішення Ради Організації.

4.2. Припинення колективного членства Організації:

4.2.1. за письмовою заявою та рішенням колективу організації;

4.2.2. в разі ліквідації юридичної особи.

4.3. Особа, яка бажає вийти зі складу членів Організації подає відповідну заяву. В такому випадку припинення членства за власним бажанням здійснюється протягом  30 календарних днів, але не пізніше дня наступного засідання Ради, з моменту подання заяви.

4.4. У разі добровільного припинення членства в Організації особа має право повторно вступити до Організації на умовах, передбачених Статутом Організації та цим Положенням.

4.5. Особу може бути виключено зі складу членів Організації на підставі рішення Ради за поданням Голови Організації, при наявності однієї з нижче перерахованих підстав:

4.5.1. вчинення членом Організації дій, що суперечать статутним завданням Організації та істотно погіршують стан Організації, її репутацію або репутацію Членів Організації;

4.5.2. якщо член Організації не бере участі в її діяльності, не виконує статутних обов'язків та обов'язків члена Організації, порушує Статут, а також не виконує рішень Ради, Загальних зборів, Голови Організації, які є обов'язковими для всіх членів Організації.

4.6. Рішення про примусове виключення члена з Організації приймається простою більшістю голосів членів Ради Організації.

4.7. Виключення члена з Організації позбавляє його права на повторний вступ до Організації протягом 3 (трьох) років.

4.8. Членство в Організації припиняється із спливом одного місяця після останньої сплати щомісячного членського внеску, але не раніше прийняття рішення Радою.

4.9. У разі припинення членства за власним бажанням, виключення члена з Організації або припинення членства у зв’язку з несплатою внесків майно та кошти (у тому числі внески), передані таким членом Організації, поверненню не підлягають.

4.10. У разі добровільного припинення членства в Організації, виключення члена з Організації або припинення членства у зв’язку з несплатою внесків, Рада забезпечує своєчасне внесення відповідних зміни до реєстру членів.

Зразок заяви індивідуального для вступу у члени

    Переглядів: 1529 | Додав: Admin9964 | Рейтинг: 5.0/4
    Всього коментарів: 0
    Copyright MyCorp © 2024
    Пошук
    Календар
    «  Лютий 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728
    Анонси

    •  Зареєструватися на участь у юридичних семінарах можна подавши заявку, зразок якої розміщено на цьому сайті, на електронну пошту – GOInstytutprava@mail.ru. А також звернутися до нас із запитаннями можна на цьому сайті, на сторінках соціальних мереж та зателефонувати на номера телефонів вказаних в контактній інформації.

     У зв’язку із обмеженими можливостями приміщення, участь у семінарах можуть взяти лише 30 чоловік. Як правило це люди, котрі першими зареєструвались у вказаному порядку.

    Архів записів
    Корисні посилання

    banner_president

    banner_president

    banner_rada

    Урядовий-портал_

    Офіційний сайт Міністерства юстиції України

    судова влада України

    Єдиний державний реєстр судових рішень

    верховний суд Уккраїни

    Конструктор сайтів - uCoz