Неділя, 05.05.2024, 05:07

Головна Форум Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
НАПРЯМКИ РОБОТИ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2015 » Квітень » 7 » Заслуховування звіту про очищення органів державної влади від осіб які не мають права займати державні посади.
21:07
Заслуховування звіту про очищення органів державної влади від осіб які не мають права займати державні посади.

2 квітня 2015 року відбулось засідання правління Громадської ради при Тернопільській ОДА. Темою засідання було заслуховування звіту про роботу правління в частині очищення органів державної влади від осіб які не мають права займати державні посади.
Важливим фактом було зустріч членів правління із Народним Депутатом України Р.Заставним. Розмова із депутатом затягнулась більш ніж на годину, хоча зустріч планувалась тільки на 30 хв. В ході щирої та відкритої бесіди з Р.Заставним громада отримала
відповіді на поставлені запитання і висловила сподівання на активні і плідну співпрацю депутатського корпусу та інститутів громадянського суспільства.
Слід зауважити, що за сприянням Громадської ради в Верховній Раді України створено депутатську групу «Тернопіль». Її очільником став саме Р.Заставний. Дана депутатська група покликана на «лобіювання» інтересів Тернопільщини в найвищому законодавчому органі країни.
Більш того, за дорученням правління Громадської ради організовано роботу робочої групи стосовно змін до діючого законодавства України. Дана робоча група має на меті об'єднати пропозиції тернопільських підприємств, організацій, підприємців, та всіх фахівців цього дуже важливого напрямку. Враховуючи важливість вказаної роботи запрошуються усі хто небайдужий до майбутнього країни для надання пропозицій щодо внесення змін до законодавства України. В першу чергу, це стосується питань податків та зборів, де є велике представництво тернополян у Комітеті Верховної Ради з питань податкової та митної політики. Адже три з восьми народних депутатів від Тернопільщини Роман Заставний, Тарас Юрик і Михайло Головко є членами цього комітету. 
Очолив робочу групу Громадської ради Петро Ландяк. Саме на нього покладено надважливу та надскладну функцію – співпраця з депутатським корпусом щодо змін до діючого законодавства України.
Але один в полі не воїн. Тому, і Громадській раді і робочій групі яку очолює П.Ландяк, потрібна допомога як всієї громади так і кожного громадянина окремо. Саме запитання громадян, їх пропозиції та зауваження будуть основою внесення змін до законодавства, а від-так, і покращення життя кожного.
Переконаний, що за умови активної участі громадян (навіть 30%) у цих процесах ми створимо в країні умови росту економіки та верховенства права.
ПРИЄДНУЙТЕСЬ!!!

Категорія: Головна сторінка | Переглядів: 617 | Додав: Admin9964 | Теги: Тернопільська обласна громадська ор, Інститут права, Іван Парубій, того | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Анонси

•  Зареєструватися на участь у юридичних семінарах можна подавши заявку, зразок якої розміщено на цьому сайті, на електронну пошту – GOInstytutprava@mail.ru. А також звернутися до нас із запитаннями можна на цьому сайті, на сторінках соціальних мереж та зателефонувати на номера телефонів вказаних в контактній інформації.

 У зв’язку із обмеженими можливостями приміщення, участь у семінарах можуть взяти лише 30 чоловік. Як правило це люди, котрі першими зареєструвались у вказаному порядку.

Архів записів
Корисні посилання

banner_president

banner_president

banner_rada

Урядовий-портал_

Офіційний сайт Міністерства юстиції України

судова влада України

Єдиний державний реєстр судових рішень

верховний суд Уккраїни

Категорії розділу
Архів ЗМІ [41]
Головна сторінка [277]
Конструктор сайтів - uCoz