Субота, 04.05.2024, 16:09

Головна Форум Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
НАПРЯМКИ РОБОТИ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2017 » Лютий » 20 » ЗАСІДАННЯ РАДИ ПІДПРИЄМЦІВ ТЕРНОПІЛЛЯ
12:12
ЗАСІДАННЯ РАДИ ПІДПРИЄМЦІВ ТЕРНОПІЛЛЯ

17 лютого 2017 року відбулося розширене засідання ради підприємців при облдержадміністрації.

Участь у заході взяли члени ради та представники громадськості, а також запрошені представники органів влади, зокрема директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської облдержадміністрації - Воляник Галина Миколаївна, начальник управління Держапраці у Тернопільській області – Рус Наталія Олександрівна, заступник начальника головного управління ДФС у Тернопільській області - Господарик Сергій Степанович та директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації –Боярський Вадим Андрійович.

На заході присутні обговорили питання щодо нововведень у законодавстві стосовно запланованих перевірок представників бізнесу, органами державного нагляду (контролю), на дотримання вимог трудового законодавства, зміни у Податковому Кодексі та підвищення рівня мінімальної заробітної плати.

У ході зустрічі між учасниками відбулася жвава дискусія на якій представники органів влади надали роз’яснення стосовно особливостей чинного законодавства.
Вплив законодавчих нововведень на ділове бізнес-середовище на Тернопільщині охарактеризувала Ірина Федець, експерт Програми USAID „Лідерство в економічному врядуванні”, старший науковий співробітник ГО „Інститут економічних досліджень та політичних консультацій”. 

За підсумками засідання регіональна рада підприємців при облдержадміністрації прийняла ряд рішень, зокрема щодо включення представника Держпраці в області до складу контактної групи при регіональній раді та підготовку звернення до профільного міністерства з пропозицією щодо можливості внесення змін до Кодексу законів про працю.

Категорія: Головна сторінка | Переглядів: 431 | Додав: Admin9964 | Теги: трудові відносини, Інститут права, перевірки бізнесу, Рада підприємців при Тернопільській, Іван Парубій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Анонси

•  Зареєструватися на участь у юридичних семінарах можна подавши заявку, зразок якої розміщено на цьому сайті, на електронну пошту – GOInstytutprava@mail.ru. А також звернутися до нас із запитаннями можна на цьому сайті, на сторінках соціальних мереж та зателефонувати на номера телефонів вказаних в контактній інформації.

 У зв’язку із обмеженими можливостями приміщення, участь у семінарах можуть взяти лише 30 чоловік. Як правило це люди, котрі першими зареєструвались у вказаному порядку.

Архів записів
Корисні посилання

banner_president

banner_president

banner_rada

Урядовий-портал_

Офіційний сайт Міністерства юстиції України

судова влада України

Єдиний державний реєстр судових рішень

верховний суд Уккраїни

Категорії розділу
Архів ЗМІ [41]
Головна сторінка [277]
Конструктор сайтів - uCoz