Субота, 04.05.2024, 01:14

Головна Форум Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
НАПРЯМКИ РОБОТИ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Жовтень » 3 » Влада та бізнес: шляхи активної співпраці
11:37
Влада та бізнес: шляхи активної співпраці

1 жовтня 2014 року голова ТОГО “Інститут права» І. Парубій взяв участь у круглому столі організованому Тернопільською ОДА на тему «Влада та бізнес: шляхи активної співпраці». Круглий стіл проведено за участі голови Тернопільської ОДА Сиротюка О.М. та його заступника Бицюри Л.О. також учасниками стали представники бізнесу, громадських організацій, науковці. В ході проведення круглого столу обговорено ряд важливих для життя громади питань, зокрема: - Презентація інвестиційного та бізнес потенціалу Тернопільської області. Голова ОДА Сиротюк О.М. доповів учасникам про масштабний проект презентації області в Києві, який відбудеться 8 жовтня 2014 року за участю іноземних послів, бізнесменів. - Формування регіональної ради підприємців при Тернопільській ОДА. За інформацією заступника голови ОДА Бицюри Л.О. для формування нового складу ради підприємців подано всього три заявки. Тому на круглому столі прийнято рішення про продовження часу подання заявок від охочих взяти участь у діяльності ради підприємців до 10 жовтня 2014 року. - Відновлення роботи обласного фонду підтримки підприємництва. Учасниками круглого столу обговорено доцільність відновлення такого фонду та прийнято рішення щодо подання суб’єктами господарювання пропозицій про визначення принципів діяльності фонду та шляхи його наповнення. - Функціонування асоціації регіонального розвитку та міжнародного співробітництва Тернопільського регіону «Стратегія успіху». Учасниками круглого столу обговорено найважливіші, а також найперспективніші напрямки розвитку бізнесу в нашому регіоні. Особливу увагу звернено на сільське господарство, туризм та логістику. - Започаткування інституту уповноваженого з питань захисту прав підприємців. Дане питання викликало найбільш активне обговорення. Учасники відзначили, що такий інститут вкрай необхідний, особливо у сьогоднішніх умовах, оскільки бізнес не відчуває себе захищеним від протиправних посягань з боку інших осіб та держаних і контролюючих органів.

Категорія: Головна сторінка | Переглядів: 618 | Додав: Admin9964 | Теги: Тернопільська обласна громадська ор, Парубій, Інститут права, того | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Анонси

•  Зареєструватися на участь у юридичних семінарах можна подавши заявку, зразок якої розміщено на цьому сайті, на електронну пошту – GOInstytutprava@mail.ru. А також звернутися до нас із запитаннями можна на цьому сайті, на сторінках соціальних мереж та зателефонувати на номера телефонів вказаних в контактній інформації.

 У зв’язку із обмеженими можливостями приміщення, участь у семінарах можуть взяти лише 30 чоловік. Як правило це люди, котрі першими зареєструвались у вказаному порядку.

Архів записів
Корисні посилання

banner_president

banner_president

banner_rada

Урядовий-портал_

Офіційний сайт Міністерства юстиції України

судова влада України

Єдиний державний реєстр судових рішень

верховний суд Уккраїни

Категорії розділу
Архів ЗМІ [41]
Головна сторінка [277]
Конструктор сайтів - uCoz