П`ятниця, 03.05.2024, 18:46

Головна Форум Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
НАПРЯМКИ РОБОТИ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2014 » Жовтень » 21 » ВЛАДА І БІЗНЕС
10:01
ВЛАДА І БІЗНЕС

ТОГО "Інститут права", як активний учасник життя громади, направило пропозицію Тернопільській ОДА про включення в члени Регіональної ради підприємців при ОДА (РРП) свого представника - голову "Інституту права" Парубія І.М.

20 жовтня 2014 року, відбулась нарада під керівництвом заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Леоніда Бицюри. Участь у засіданні взяли представники громадських формувань підприємців та суб’єктів підприємницької діяльності Тернопільщини.

Розглянуто ряд питань. Зокрема, визначено необхідність якнайшвидше розробити проект Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2015-2016 роки. Також розглянуто питання формування РРП. Під час засідання присутні внесли свої пропозиції щодо регулярності проведення засідань РРП, а також внесли зміни у проект положення про діяльність цього консультативно-дорадчого органу. Свої зауваження і пропозиції внесли і в проект Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2015-2016 роки, над яким зараз працює департамент економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва облдержадміністрації. Заступник голови Тернопільської ОДА Леонід Бицюра висловив сподівання, що РРП буде дієвою структурою, яка продукуватиме ідеї та допоможе налагодити ефективний діалог між представниками влади і бізнесу, адже РРП є постійно діючим консультативно-дорадчим органом, що створюється при обласній, міській, районній держадміністрації. Основними завданнями РРП є: сприяння у формуванні дієвого механізму взаємодії органів виконавчої влади і суб'єктів господарювання на засадах партнерства, відкритості та прозорості, а також у реалізації державної регуляторної політики у сфері підприємництва; підготовка в установленому порядку пропозицій щодо перегляду нормативно-правових актів у сфері підприємництва; участь у підготовці до розгляду питань щодо створення сприятливого середовища для розвитку підприємництва та реалізації державної регуляторної політики; розгляд проектів щодо комплексних та цільових регіональних програм розвитку підприємництва та проведення аналізу їх виконання; підготовка та подання відповідним органам виконавчої влади та місцевого самоврядування пропозицій щодо: формування та реалізації державної економічної, податкової та митної політики, спрямованої на забезпечення захисту інтересів суб'єктів господарювання; створення правових, економічних та організаційних умов для забезпечення подальшого розвитку підприємницької діяльності в регіоні; розв'язання спірних питань, що виникають у сфері підприємництва; упорядкування роботи з проведення органами державного нагляду (контролю) перевірок суб'єктів господарювання; установлення громадського контролю за дотриманням органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування при розробленні проектів нормативно-правових актів; забезпечення розвитку підприємницької ініціативи, популяризація ефективної суспільно-корисної підприємницької діяльності, відродження найкращих традицій та етичних принципів вітчизняного підприємництва.

Пропозиції до положення про регіональну раду підприємців при обласній державній адміністрації просимо надсилати на електронну адресу: ternopil_vrp@ukr.net.

Категорія: Головна сторінка | Переглядів: 575 | Додав: Admin9964 | Теги: Тернопільська обласна громадська ор, Інститут права, Іван Парубій, того | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Анонси

•  Зареєструватися на участь у юридичних семінарах можна подавши заявку, зразок якої розміщено на цьому сайті, на електронну пошту – GOInstytutprava@mail.ru. А також звернутися до нас із запитаннями можна на цьому сайті, на сторінках соціальних мереж та зателефонувати на номера телефонів вказаних в контактній інформації.

 У зв’язку із обмеженими можливостями приміщення, участь у семінарах можуть взяти лише 30 чоловік. Як правило це люди, котрі першими зареєструвались у вказаному порядку.

Архів записів
Корисні посилання

banner_president

banner_president

banner_rada

Урядовий-портал_

Офіційний сайт Міністерства юстиції України

судова влада України

Єдиний державний реєстр судових рішень

верховний суд Уккраїни

Категорії розділу
Архів ЗМІ [41]
Головна сторінка [277]
Конструктор сайтів - uCoz