Неділя, 05.05.2024, 00:48

Головна Форум Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
НАПРЯМКИ РОБОТИ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2016 » Лютий » 6 » ЩЕ РАЗ ПРО СУБСИДІЇ
20:17
ЩЕ РАЗ ПРО СУБСИДІЇ

Міністерство фінансів цього року проведе перевірку всіх громадян, які отримують субсидії, пенсії та інші соціальні виплати. За її результатами їх позбавлять права на отримання державної допомоги.

Після подачі заяви і декларації про доходи, рішення про призначення субсидії і про її розмір управління соцзахисту має прийняти не пізніше 15 днів. Субсидії можуть позбавити, якщо за рік до оформлення громадянин здійснив покупку або оплатив послугу на суму від 50 тисяч гривень, або ж він приховає додатковий дохід.

"Якщо один з членів сім'ї, наприклад, оплатив офтальмологічну операцію на суму від 50 тисяч гривень, в субсидії такій сім'ї можуть відмовити".

Але остаточне рішення в такому випадку прийматиме комісія. Крім цього до загальних прибутків також враховують дохід від сільськогосподарської діяльності, здачі житла в оренду, дохід від банківських депозитів або цінних паперів.

Завдяки такій перевірці Мінфіні планує "відсіяти" серед одержувачів субсидії шахраїв і "мертві душі". Мабуть Кабмін вимушено пішов на такий крок, щоб скоротити кількість одержувачів субсидії. До того ж у 2016 році вчергове піднімуть комунальні тарифи. Вже з квітня переглянуть ціни на газ для населення.

Тут слід згадати, що при скасуванні субсидії людина повинна буде повернути подвійну суму від раніше нарахованої. Процес перевірок вже почав діяти, і він невідворотний.

 

 

Категорія: Головна сторінка | Переглядів: 478 | Додав: Admin9964 | Теги: Іван Прубій, Правова допомога, Інститут права, юридична консультація в Тернополі, субсидії | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Анонси

•  Зареєструватися на участь у юридичних семінарах можна подавши заявку, зразок якої розміщено на цьому сайті, на електронну пошту – GOInstytutprava@mail.ru. А також звернутися до нас із запитаннями можна на цьому сайті, на сторінках соціальних мереж та зателефонувати на номера телефонів вказаних в контактній інформації.

 У зв’язку із обмеженими можливостями приміщення, участь у семінарах можуть взяти лише 30 чоловік. Як правило це люди, котрі першими зареєструвались у вказаному порядку.

Архів записів
Корисні посилання

banner_president

banner_president

banner_rada

Урядовий-портал_

Офіційний сайт Міністерства юстиції України

судова влада України

Єдиний державний реєстр судових рішень

верховний суд Уккраїни

Категорії розділу
Архів ЗМІ [41]
Головна сторінка [277]
Конструктор сайтів - uCoz