Вівторок, 07.05.2024, 23:38

Головна Форум Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
НАПРЯМКИ РОБОТИ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Лютий » 25 » ТОГО "Інститут права" проведено семінар щодо розпаювання майна сільськогосподарських підприємств
22:54
ТОГО "Інститут права" проведено семінар щодо розпаювання майна сільськогосподарських підприємств

15.02.2013 року в Збаразькій районній державній адміністрації членами Тернопільської обласної громадської організації «Інститут права» Парубієм І.М., Кметиком Я.В., Хорозом С.Я. (у відповідності до статутних вимог  Організації) проведено семінар за участю громади району метою якого було обговорення та вирішення деяких проблемних питань, що виникли у громаді Збаражчини.

Семінар проведено на запрошення та під головуванням першого заступника голови Збаразької районної державної адміністрації Комара – Чорного Р.В. за дорученням голови Збаразької РДА з метою виконання програми щодо підвищення правової освіти населення та відповідних указів Президента України.

 Основною темою семінару було Зокрема,  в одному із сіл Збаразького району на сьогоднішній день не завершено розпаювання майна сільськогосподарського підприємства. Саме підприємство тривалий час не функціонує, але не ліквідовано, що породжує ряд невирішених питань та створює суттєві незручності для громадян, що у ньому працювали.  Одним з яких є те, що велика кількість людей не може «вийти на заслужену пільгову пенсію».

В ході семінару представниками ТОГО «Інститут права»  роз’яснено  громадянам  вимоги законодавства з порушених питань та надано рекомендації з їх практичного вирішення.

За наслідками проведеної зустрічі громадянами вирішено:

-          У тижневий строк списати з балансу сільськогосподарського товариства відсутнє майно;

-          Оформити, у відповідності до вимог закону,  документацію на розпайоване майно (видати майнові сертифікати);

-          Приступити до процедури ліквідації сільськогосподарського підприємства  шляхом банкрутства;

-          Вчинити усі необхідні дії з метою звільнення майна належного пайовикам з-під арешту.

Слід відзначити, що завдяки ініціативі першого заступника голови Збаразької районної державної адміністрації Комара – Чорного Р.В.  та активній співпраці з ТОГО «Інститут права» ще одним проблемним невирішеним питанням у мешканців району стало менше.

Громадяни повсякчас зустрічаються із труднощами які вирішують самотужки. Але це не завжди вдається. Вирішення таких питань потребує глибокого вивчення, аналізу і спеціальних знань, а також досвіду їх втілення на практиці.

Адже: «Мало знати законодавство, ним необхідно ефективно користуватись.»




Категорія: Головна сторінка | Переглядів: 884 | Додав: Admin9964 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Анонси

•  Зареєструватися на участь у юридичних семінарах можна подавши заявку, зразок якої розміщено на цьому сайті, на електронну пошту – GOInstytutprava@mail.ru. А також звернутися до нас із запитаннями можна на цьому сайті, на сторінках соціальних мереж та зателефонувати на номера телефонів вказаних в контактній інформації.

 У зв’язку із обмеженими можливостями приміщення, участь у семінарах можуть взяти лише 30 чоловік. Як правило це люди, котрі першими зареєструвались у вказаному порядку.

Архів записів
Корисні посилання

banner_president

banner_president

banner_rada

Урядовий-портал_

Офіційний сайт Міністерства юстиції України

судова влада України

Єдиний державний реєстр судових рішень

верховний суд Уккраїни

Категорії розділу
Архів ЗМІ [41]
Головна сторінка [277]
Конструктор сайтів - uCoz