Вівторок, 07.05.2024, 19:01

Головна Форум Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
НАПРЯМКИ РОБОТИ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Лютий » 26 » Проведено робоче засідання в голови Збаразької РДА Демчишина І.І. та представників Громадської Організації «Інститут Права»
10:24
Проведено робоче засідання в голови Збаразької РДА Демчишина І.І. та представників Громадської Організації «Інститут Права»

25.02.2013 р. проведено робоче засідання в голови Збаразької РДА Демчишина І.І. за участю його першого заступника Комара-Чорного Р.В., представників Громадської Організації «Інститут Права» Парубія І.М.,Кметика Я.С., Хороза С.Я., ініціативної групи с. Максимівка та сільського голови с. Максимівка.

Темою засідання було вирішення питання про відкриття студії дитячого танцю «Ассоль» в с. Максимівка.

Першим виступив голова РДА Демчишин І.І. та зазначив, що порушене питання є вкрай важливим для громади та знаходиться під його особистим контролем. Адже, діти це наше майбутнє і влада просто мусить зробити  усе для нормального розвитку їх здібностей і талантів. Одночасно голова зазначив,що зобов’язується всебічно підтримати ініціативу розвитку в Збаразькому районі культурних напрямків, а особливо, що стосується участі у цьому підростаючого покоління. Головою відзначено, що РДА  проводиться активна  робота з відшукування фінансування з розвитку культури на селі, а також, що, є особлива важливим, висловив реальні пропозиції щодо проведення фінансування для дитячої студії «Ассоль» с. Максимівка. 

Свої зауваження пояснення і пропозиції висловив також сільський голова с. Максимівка, але присутніми на засіданні їх відкинуто яке неконструктивні. В результаті обговорення сільський голова с. Максимівка погодився із пропозицією щодо створення дитячої студії на базі сільського клубу.

Голова РДА Демчишин І.І. запропонував свою всебічну підтримку у вирішенні порушеного питання та попросив сільського голову звернутись в РДА із листом про надання штатної одиниці на 0,25 ставки для сільського клубу с. Максимівка для проведення занять з дітьми. Вирішення даного питання взято на особистий контроль голови РДА.

На засіданні члени ініціативної груби громади с. Максимівка висловили особливу вдячність першому заступнику голови Збаразької РДА Комару-Чорному Р.В. за проявлену особисту ініціативу та активну участь у вирішенні дитячого питання.

 

Категорія: Головна сторінка | Переглядів: 1009 | Додав: Admin9964 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Анонси

•  Зареєструватися на участь у юридичних семінарах можна подавши заявку, зразок якої розміщено на цьому сайті, на електронну пошту – GOInstytutprava@mail.ru. А також звернутися до нас із запитаннями можна на цьому сайті, на сторінках соціальних мереж та зателефонувати на номера телефонів вказаних в контактній інформації.

 У зв’язку із обмеженими можливостями приміщення, участь у семінарах можуть взяти лише 30 чоловік. Як правило це люди, котрі першими зареєструвались у вказаному порядку.

Архів записів
Корисні посилання

banner_president

banner_president

banner_rada

Урядовий-портал_

Офіційний сайт Міністерства юстиції України

судова влада України

Єдиний державний реєстр судових рішень

верховний суд Уккраїни

Категорії розділу
Архів ЗМІ [41]
Головна сторінка [277]
Конструктор сайтів - uCoz