Четвер, 02.05.2024, 14:37

Головна Форум Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
НАПРЯМКИ РОБОТИ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2015 » Червень » 25 » ЯК НЕ ДАТИ СЕБЕ ОБДУРИТИ
00:38
ЯК НЕ ДАТИ СЕБЕ ОБДУРИТИ

Громадська організація «Інститут права» розробила серію безкоштовних просвітницьких семінарів для тернополян. Одна з тем — «Антиколектор».

Голова «Інституту права» Іван Парубій каже, що  багато наших земляків звертаються до юристів організації з питаннями, чи правомірними є дії з боку працівників колекторських компаній.

«Скільки б не було у людини грошей, їх ніколи не буде вистачати. Тому людство вигадало банківські установи, і для тих, кому потрібні гроші, розробила механізм кредитування.

В Україні у свій час різні фінансово-кредитні установи видали дуже багато кредитів, у тому числі, фізичним особам – простим людям. Але, в силу певних, незалежних від нас, обставин з кінця 2008 року наступила світова фінансово-економічна криза, з якої Україна не вибралась й досі. Українці теж. Залучені кредитні кошти повертати стало дедалі важче. Тому, нерідко кредитні установи «продають» видані кредити іншим, так званим, «колекторським» фірмам. А ті, у свою чергу, усіма «правдами» і «неправдами», законними і «не зовсім» способами стягують з людей гроші», — каже Іван Парубій.

Отож, якщо Ви взяли кредит і не можете його повернути, а вам за це нарахували величезні проценти, страшну пеню та штрафи, і до всього цього до вас кожного дня, ранку, у вихідні та свята та навіть вночі телефонують колектори, погрожують вам, вашим рідним, близьким та колегам, то  варіантів виходу із ситуації є дві – або звертатися за професійною допомогою дорогих адвокатів, які спеціалізуються на банківському праві, або ж брати участь у безкоштовних семінарах, які проводить ТОГО «Інститут права».

Заходи відбуваються періодично для членів громадської організації, але відвідати їх можуть також усі бажаючі. Семінари проводяться кваліфікованим юристами, експертами, фахівцями в галузі банківського права.

Зважте: консультація кваліфікованого юриста в галузі БАНКІВСЬКОГО ПРАВА коштує не малих грошей. Відвідавши семінар в ТОГО «Інститут права», Ви зможете отримати відповіді на свої запитання безкоштовно.

«Кожна проблема — це сходинка до успіху! Проблеми мають примушувати Вас діяти, а не вганяти в депресію! Якщо Ви не знаєте, як діяти в даний момент, будьте певні, що хтось уже все це проходив. Тому, з’ясовуйте, питайте, консультуйтеся, просіть допомоги, одним словом, дійте!», — звертається до тернополян Іван Парубій.

Безкоштовні юридичні консультації і семінари з правового регулювання відносин позичальників та кредиторів (питання фінансового права) правозахисна Тернопільська обласна громадська організація «Інститут права» проводить за адресою: вул. Чумацька, 27 офіс 13 в м. Тернополі (т.м. 0974376759, т.м. 0677628269).

 
Категорія: Головна сторінка | Переглядів: 629 | Додав: Admin9964 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Анонси

•  Зареєструватися на участь у юридичних семінарах можна подавши заявку, зразок якої розміщено на цьому сайті, на електронну пошту – GOInstytutprava@mail.ru. А також звернутися до нас із запитаннями можна на цьому сайті, на сторінках соціальних мереж та зателефонувати на номера телефонів вказаних в контактній інформації.

 У зв’язку із обмеженими можливостями приміщення, участь у семінарах можуть взяти лише 30 чоловік. Як правило це люди, котрі першими зареєструвались у вказаному порядку.

Архів записів
Корисні посилання

banner_president

banner_president

banner_rada

Урядовий-портал_

Офіційний сайт Міністерства юстиції України

судова влада України

Єдиний державний реєстр судових рішень

верховний суд Уккраїни

Категорії розділу
Архів ЗМІ [41]
Головна сторінка [277]
Конструктор сайтів - uCoz