Неділя, 28.04.2024, 10:30

Головна Форум Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
НАПРЯМКИ РОБОТИ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Жовтень » 14 » Голова ТОГО «Інститут права» Парубій І.М. взяв участь в Міжнародному інвестиційному форумі
12:12
Голова ТОГО «Інститут права» Парубій І.М. взяв участь в Міжнародному інвестиційному форумі

11 жовтня 2013 року Голова ТОГО «Інститут права» Парубій І.М. взяв участь в Міжнародному інвестиційному форумі який відбувався в м. Тернополі у ТРЦ «Подоляни». 

На Форумі спостерігалась велика активність як бізнесу Тернопільщини так і представників влади.

Перший заступник голови ОДА Микола Головач повідомив, що за останні три роки в економіку області вкладено майже 8,3 млрд гривень інвестицій, що дозволило отримати одні із найбільших в Україні темпи зростання валового регіонального продукту. Про покращення, підвищення й удосконалення розповідав також заступник голови ОДА Василь Гецько. Під час виступів у залі перешіптувалися: «Допокращувалися, що на одного жителя області інвестицій торік було найменше в Україні — 60 доларів США».

Як завше, райони на стендах і розкладках демонстрували потенційним інвесторам те, що можуть запропонувати. Місцеві виробники привезли свою продукцію, яку намагаються просувати не тільки на тернопільському продовольчому ринку, а й за межами області.

— Ми представили сьогодні, окрім інших товарів, молоко, упаковане в картонні пакети, низькотемпературної пастеризації, яке почали випускати нещодавно, — каже директор «Тернопільського молокозаводу» Віталій Ковальчук. – Виготовлене воно за новими технологіями, на вигокотехнологічному обладнанні. Робимо все, щоб наша продукція відповідала європейським стандартам якості.

Неподалік — стенди й продукція ТДВ «Шустов-спирту», корпорації «Агропродсервіс», ТОВ «Бучацький сирзавод», ТОВ «Микулинецький бровар», інші виробники. Іноземні делегації, яких було дві, лише оглянули виставкову залу.

— У нас поки немає конкретних проектів, які б уже могли з вами реалізовувати, — зізнався глава литовської делегації Петрошіус Пранас. — Важливий людський фактор. Ми спілкуємося, виробляємо алгоритми майбутньої співпраці. А вона може бути дуже активною, коли ви матимете угоду про асоційоване членство з ЄС. Там інші правила гри… Думаю, що в майбутньому ми зможемо співпрацювати в проектах, що стосуються інфраструктури, утилізації сміття. Знаю, що й у вас це — болючі проблеми. Самим їх не розв’язати.

З інших областей на форум приїхали, очевидно, в основному приглянутись, запозичити досвід, а, як удасться, покликати інвесторів до себе.

Іванофранківці обступили голову корпорації «Агропродсервіс» Івана Чайківського, який розповів їм про те, як піднімає господарку в районах області. Кличуть до себе, пропонують розвивати в них тваринництво — інвестувати в Івано-Франківськ. Якщо в своїй області виробники не знаходитимуть розуміння, напевно, інвестуватимуть у сусідні.

Чи вдався форум — буде видно по кількості угод, які вдасться реалізувати в області впродовж наступного року. Одне не викликає сумніву: позитивно те, що принаймні на такому заході виробники й керівники районів можуть зустрітися і побачити, хто й на що в області придатний, що виготовляють і продають.

 

Категорія: Головна сторінка | Переглядів: 649 | Додав: Admin9964 | Теги: правозахисна громадська організаці, Тернопільська обласна громадська ор, Інститут права, правозахисна | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Анонси

•  Зареєструватися на участь у юридичних семінарах можна подавши заявку, зразок якої розміщено на цьому сайті, на електронну пошту – GOInstytutprava@mail.ru. А також звернутися до нас із запитаннями можна на цьому сайті, на сторінках соціальних мереж та зателефонувати на номера телефонів вказаних в контактній інформації.

 У зв’язку із обмеженими можливостями приміщення, участь у семінарах можуть взяти лише 30 чоловік. Як правило це люди, котрі першими зареєструвались у вказаному порядку.

Архів записів
Корисні посилання

banner_president

banner_president

banner_rada

Урядовий-портал_

Офіційний сайт Міністерства юстиції України

судова влада України

Єдиний державний реєстр судових рішень

верховний суд Уккраїни

Категорії розділу
Архів ЗМІ [41]
Головна сторінка [277]
Конструктор сайтів - uCoz