П`ятниця, 03.05.2024, 17:50

Головна Форум Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
НАПРЯМКИ РОБОТИ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Вересень » 10 » Газета "Місто"
10:53
Газета "Місто"

У Тернополі розкажуть, як не купити автомобіль з чужими боргами

друк друк
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

13 вересня «Інститут права» проводитиме безкоштовну консультацію-семінар

Ви придбали автомобіль. Однак, з метою економії часу та грошей Ви не уклали договору купівлі-продажу автомобіля, а натомість оформили звичайну довіреність на право керування транспортним засобом, або взагалі без оформлення такої довіреності. Але при цьому, Ви не надали належного значення тому, що згідно довіреності Вам передається лише право користування чи розпорядження автомобілем, а не право власності на нього. Тобто, по сьогоднішній день, з точки зору законодавства, власником авто залишається його колишній господар, у якого Ви цей автомобіль придбали.

У таких випадках будьте готові до того, що одного чудового дня, Ваше авто зупинять працівники ДАІ та повідомлять, що Ваш чотириколісний друг перебуває в розшуку через накладений державною виконавчою службою арешт. Після чого, машину вилучать та помістять на арешт майданчик для подальшої примусової реалізації через виконавчу службу, з метою погашення кредиту або будь-якого іншого грошового зобов’язання попереднього власника. А Вам же залишається тільки знайти інший транспортний засіб, для повернення додому та думати як повернути автомобіль у володіння.
 
На тему таких відносин Тернопільська обласна громадська організація «Інститут права» 13 вересня 2013 року о 18.00 год. за адресою м. Тернопіль, вул. Чумацька,27 офіс 13 проводитиме безкоштовну консультацію-семінар під назвою «Правове регулювання вилучення транспортного засобу через борги їх «власника»».
 
Семінар будуть проводити кваліфіковані юристи, адвокати, спеціалісти у сфері примусового виконання рішення суду.
Зважте: консультація кваліфікованого юриста коштує не малих грошей. Відвідавши 13 вересня наш семінар, Ви зможете отримати відповіді на свої запитання безкоштовно.

Категорія: Архів ЗМІ | Переглядів: 480 | Додав: Admin9964 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Анонси

•  Зареєструватися на участь у юридичних семінарах можна подавши заявку, зразок якої розміщено на цьому сайті, на електронну пошту – GOInstytutprava@mail.ru. А також звернутися до нас із запитаннями можна на цьому сайті, на сторінках соціальних мереж та зателефонувати на номера телефонів вказаних в контактній інформації.

 У зв’язку із обмеженими можливостями приміщення, участь у семінарах можуть взяти лише 30 чоловік. Як правило це люди, котрі першими зареєструвались у вказаному порядку.

Архів записів
Корисні посилання

banner_president

banner_president

banner_rada

Урядовий-портал_

Офіційний сайт Міністерства юстиції України

судова влада України

Єдиний державний реєстр судових рішень

верховний суд Уккраїни

Категорії розділу
Архів ЗМІ [41]
Головна сторінка [277]
Конструктор сайтів - uCoz