П`ятниця, 03.05.2024, 16:49

Головна Форум Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
НАПРЯМКИ РОБОТИ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Вересень » 10 » Газета "Місто"
10:12
Газета "Місто"

Тернополянам розкажуть, як боротися з колекторськими конторами

друк друк
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

КОЛЛЕКТОРЫБезкоштовну юридичну консультацію-семінар з правового регулювання відносин позичальників та кредиторів проводить правозахисна Тернопільська обласна громадська організація «Інститут права» 23 серпня 2013 року о 18 годині за адресою: вул. Чумацька, 27 оф. 13 в м. Тернополі.

Гроші – це кров економіки. Їх завжди не вистачає. Для залучення коштів на різні потреби існує інститут кредитування. В Україні у свій час різні фінансово-кредитні установи видали масу кредитів, у тому числі, фізичним особам – звичайним людям. Але, в силу певних незалежних від нас обставин, з кінця 2008 року настала світова фінансово-економічна криза, з якої Україна не вибралась й досі. Українці теж. Залучені кредитні кошти повертати стало дедалі важче. Тому нерідко кредитні установи «продають» видані кредити іншим, так званим «колекторським» фірмам. А ті, у свою чергу, усіма «правдами» і «неправдами», законними і «не зовсім» способами стягують з людей гроші.

На тему таких відносин правозахисна ТОГО «Інститут права» проводитиме консультацію-семінар під назвою «Антиколектор».

Ви взяли кредит? Не можете повернути? Вам нарахували величезні проценти, страшну пеню та штрафи? Вас кожного дня, ранку, у вихідні та свята та навіть уночі турбують колектори? Погрожують Вам, Вашим рідним, близьким та колегам? Як бути, що робити?

На ці та інші запитання можна отримати відповідь, відвідавши безкоштовний семінар ТОГО «Інститут права» на тему: «Антиколектор». Семінар будуть проводити кваліфіковані юристи, експерти, фахівці в галузі банківського права.

Зважте: консультація кваліфікованого юриста в галузі банківського права коштує не малих грошей. Відвідавши 23 серпня семінар «Антиколектор», Ви зможете отримати відповіді на свої запитання безкоштовно.

Категорія: Архів ЗМІ | Переглядів: 486 | Додав: Admin9964 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Анонси

•  Зареєструватися на участь у юридичних семінарах можна подавши заявку, зразок якої розміщено на цьому сайті, на електронну пошту – GOInstytutprava@mail.ru. А також звернутися до нас із запитаннями можна на цьому сайті, на сторінках соціальних мереж та зателефонувати на номера телефонів вказаних в контактній інформації.

 У зв’язку із обмеженими можливостями приміщення, участь у семінарах можуть взяти лише 30 чоловік. Як правило це люди, котрі першими зареєструвались у вказаному порядку.

Архів записів
Корисні посилання

banner_president

banner_president

banner_rada

Урядовий-портал_

Офіційний сайт Міністерства юстиції України

судова влада України

Єдиний державний реєстр судових рішень

верховний суд Уккраїни

Категорії розділу
Архів ЗМІ [41]
Головна сторінка [277]
Конструктор сайтів - uCoz