Субота, 27.04.2024, 14:56

Головна Форум Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
НАПРЯМКИ РОБОТИ
ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 85
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2016 » Травень » 22 » Форум “Тернопільщина Інвест-2016”
11:37
Форум “Тернопільщина Інвест-2016”

Понад двадцять іноземних делегацій із різних країн світу, близько чотирьох сотень учасників – бізнесменів закордонних та місцевих, представники дипломатичних установ та міжнародних організацій взяли участь у форумі “Тернопільщина Інвест-2016”. Він проходив 19-20 травня 2016 року у Тернополі. Форум розпочався із презентації інвестиційного потенціалу області. Гаслом пленарного засідання було “Тернопільщина – надійний партнер!”. У рамках заходу зокрема були підписані угоди про міжрегіональне співробітництво Тернопільської області з Тауразьким повітом, що в Литві та Черкаською областю України. Після обіду 19 травня учасники інвестиційного форуму вирушили в Збараж, де форум “Тернопільщина Інвест-2016” продовжив свою роботу.

Пленарне засідання та підписання регіональних угод відбулося в концерт-холі торговельно-розважального центру «Подоляни».  

Вітаючи присутніх, голова облдержадміністрації Степан Барна, зокрема, подякував учасникам форуму «за небувалий інтерес до Тернопільської області, про що свідчить чисельна аудиторія: представників дипломатичних установ, іноземних делегацій, міжнародних організацій і представників областей України».

В області працює 230 підприємств з іноземним капіталом, а це — більше 70-ти мільйонів доларів США прямих іноземних інвестицій. З вітальним словом також виступив голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук, міський голова Тернополя Сергій Надал. Слово надали і почесним гостям. Голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна наголосила: «Сьогодні в центрі уваги Уряду залишається поліпшення інвестиційного клімату. Ми чудово розуміємо, що як би наші області не презентували себе, якщо не буде зроблено глибоких реформ, котрі є сьогодні на часі, то навряд чи можна очікувати великого притоку нових інвестицій».

Перед учасниками форуму виступили: керівник представництва Міністерства закордонних справ України у Львові В’ячеслав Войнаровський, бізнес-омбудсмен України Альгірдас Шемета, надзвичайний і повноважний посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеба, надзвичайний і повноважний посол Узбекистану в Україні Алішер Абдуалієв, віце-маршалек Мазовецького воєводства Польщі Яніна-Ядвіга Ожеловська, президент Американської торгової палати в Україні Андрій Гундер, президент Міжнародної благодійної організації  «Фонд «Східна Європа» Віктор Лях, голова Європейського конгресу українців, перший заступник президента Світового конгресу українців Ярослава Хортяні, перший віце-президент, генеральний секретар, член світової ради Міжнародної торгової палати Володимир Михайлов, керівник програми «Лідерство в економічному врядуванні» Тамара Соляник.

На форумі презентували понад 30 інвестиційних проектів зі всіх районів області і Тернополя, виставили, як пропозицію, понад 50 земельних ділянок, котрі потенційним інвесторам готові надати безкоштовно для створення підприємств і, відповідно, надання робочих місць жителям краю.

 

 

Категорія: Головна сторінка | Переглядів: 922 | Додав: Admin9964 | Теги: Інститут права, Іван Парубій, Форум | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Анонси

•  Зареєструватися на участь у юридичних семінарах можна подавши заявку, зразок якої розміщено на цьому сайті, на електронну пошту – GOInstytutprava@mail.ru. А також звернутися до нас із запитаннями можна на цьому сайті, на сторінках соціальних мереж та зателефонувати на номера телефонів вказаних в контактній інформації.

 У зв’язку із обмеженими можливостями приміщення, участь у семінарах можуть взяти лише 30 чоловік. Як правило це люди, котрі першими зареєструвались у вказаному порядку.

Архів записів
Корисні посилання

banner_president

banner_president

banner_rada

Урядовий-портал_

Офіційний сайт Міністерства юстиції України

судова влада України

Єдиний державний реєстр судових рішень

верховний суд Уккраїни

Категорії розділу
Архів ЗМІ [41]
Головна сторінка [277]
Конструктор сайтів - uCoz